TROBADA DE PROFESSORS D’ERE A BARCELONA

 

El Departament d’Ensenyament de Religió Evangèlica del CEC ha convocat una nova trobada dels professors d’ERE a Catalunya. Aquesta activitat, que se celebrarà el proper 28 de juny a les 17 hores al Centre Cívic Golferichs de Barcelona, és la segona trobada del curs 2006-2007.

 

Dins el programa previst, es farà una presentació de nous recursos i didàctiques per a les classes de religió evangèlica. A més, es dedicarà una part de la jornada a compartir experiències en els diferents centres educatius catalans.

 

A més dels professors en actiu, també hi participaran aquelles persones que estan cursant els estudis d’ERE i tenen previst incorporar-se en un futur al claustre de professors.

 

Més informació, 93.424.10.20 o ere@consellevangelic.cat.

 

CEC – 22/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats