PRESÈNCIA A LES BIBLIOTEQUES CATALANES

 Des de les oficines del Consell Evangèlic de Catalunya s’està preparant l’enviament d’exemplars de ‘El Protestantisme en 100 paraules’ i ‘Lo Nou Testament’ que serà distribuït a totes les biblioteques de les poblacions catalanes amb presència evangèlica.

 

En total, 143 biblioteques catalanes rebran un exemplar d’aquests dos llibres amb la petició que siguin inclosos en el seu fons documental per tal d’afavorir-ne la consulta.

 

‘El Protestantisme en 100 paraules’ presenta mitjançant la definició de 100 conceptes –d’aquí el seu títol- l’actualitat i història protestant. Diversos autors, tots ells especialistes en cadascuna de les matèries analitzades, mostren el protestantisme com una realitat plural que va des de les esglésies sorgides a l’inici de la Reforma fins als moviments pentecostals i carismàtics més recents, passant pels moviments derivats de la Reforma radical i la tradició anglicana.

 

‘Lo Nou Testament’, edició facsímil, correspon al Nou Testament traduït per Josep Melcior i Colom que va ser publicat l’any 1832 a Londres; un any abans de l’Oda a la Pàtria de Bonaventura Carles Aribau.

 

El CEC confia en que l’enviament d’aquests llibres contribueixi a la difusió i coneixement del protestantisme a casa nostra.

 

Continuant amb aquesta tasca, la oficina del CEC té programats altres enviaments en properes dates. Inicialment està previst que totes les esglésies membres del CEC i les entitats de Diaconia Catalana rebin per correu un exemplar de cadascun dels llibres. D’altra banda, els partits polítics amb representació parlamentària rebran una còpia de cada llibre adreçada als caps dels partits, així com als seus portaveus i portaveus adjunts.

 

CEC – 22/06/07

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats