JORNADA DE FORMACIÓ DE “PLURALISMO Y CONVIVENCIA”

   

Un any més, el Consell Evangèlic de Catalunya està col·laborant en la organització i coordinació d’una jornada de formació específica per a aquelles entitats que han presentat o preveuen presentar projectes a subvenció de la Fundación Pluralismo y Convivenciadins de la Línia 2 d’assignacions.

 

La jornada de formació se celebrarà el dilluns 9 de juliol, de 10 a 14 i de 15.30 a 18 hores, al local de l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona).

 

Al llarg de la trobada s’informarà de la nova convocatòria del 2008 i es presentaran les novetats que darrerament s’han introduït per l’elaboració i justificació econòmica dels projectes a concurs.

 

Per tal de donar una màxima difusió a aquestes informacions, es recomana la presència d’una o dues persones per entitat. Els assistents hauran d’inscriure’s prèviament trucant a les oficines del CEC (93.424.10.20) o per correu electrònic (cec@consellevangelic.cat), indicant el seu nom i l’entitat a la qual pertanyen. El termini d’inscripcions finalitza el 2 de juliol.

 

CEC – 22/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats