EL CEC A LA TROBADA D’ESGLÉSIES A LLEIDA

   

Guillem Correa, Secretari General del CEC, va participar en la trobada que es va realitzar a Lleida el 9 de juny sota el lema ‘Molts pobles, una fe en Jesucrist’.

L’Església Evangèlica Baptista de Lleida, junt amb l’Església ‘Alfa i Omega’ (de parla romanesa), Església Assemblea de Déu i l’Església Bíblia Oberta, han estat les impulsores d’aquesta activitat, pionera a la zona, en la qual també va participar la Comunitat Xinesa.

 

L’acte es va realitzar com a eina per a donar-se a conèixer en la ciutat, davant dels seus habitants i autoritats, i també per a simbolitzar la fe i unió fraternal entre els creients lleidatans.

 

El lloc de trobada va ser el Pavelló esportiu de Pardinyes on unes 800 persones van participar activament en aquest temps de germanor i lloança al Senyor.

 

En l’acte van participar el Senyor Xavier Aluja, regidor de Drets Civils de l’Ajuntament de Lleida i el Secretari General del CEC, els quals van adreçar unes paraules als assistents.

 

Després dels parlaments va ser moment per a la música, a càrrec del grup gospel ‘Esencia de Vida’ i de diferents integrants de les esglésies convocants.

 

El comiat de l’acte va unir a tots els assistents en el càntic de l’himne ‘Cante al Señor toda la creación’.

 

CEC – 22/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats