RUTH GARCIA A L’EFECTE MIRALL A TV3

   

Ruth Garcia

Ruth Garcia

Ruth Garcia, membre de l’Església Evangèlica de Sant Feliu, va ser una de les persones seleccionades pel programa ‘Efecte Mirall’ que s’emet a TV3 tots els dilluns al vespre.

 

D’aquesta manera, la Ruth ha pogut compartir la seva fe i la manera en que viu la vida, des d’una perspectiva cristiana. Al moment de gravar el programa, la Ruth estava embarassada de la Noa, la seva segona filla i, per tant, podrem viure tot el procés fins al naixement i la presentació a l’església.

 

La web del programa explica que ‘la Ruth prové d’una família nombrosa i té una gran fe religiosa. El seu pare és el pastor de l’Església Evangèlica de Sant Feliu’. La Ruth està convençuda que, malgrat que al principi no li feia gaire gràcia, aquesta ha estat una bona oportunitat per donar a conèixer la seva fe.

 

CEC – 08/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats