I TROBADA DE DIRIGENTS I PASTORS

 

El dissabte 2 de juny es va celebrar la I Trobada de Dirigents de les esglésies evangèliques catalanes. L’Església Evangèlica Baptista Bona Nova va acollir un grup de més de 100 persones que representaven un bon nombre d’esglésies de casa nostra.

 

L’objectiu de la trobada era crear un espai comú per aprofundir en temes d’interès que afecten diversos àmbits de la vida de l’església a Catalunya.

 

Guillem Correa, Secretari General del CEC, va presentar el projecte ‘Què + pot fer el CEC per la teva església?’ que pretén apropar el CEC a les necessitats de les esglésies catalanes.

 

A continuació va ser el torn pel ‘projecte Josuè 2010’, pla estratègic d’evangelització de la Coordinadora d’Assemblees de Germans de Catalunya amb l’objectiu d’establir nous punts de testimoniatge. El projecte va ser presentat pel President de la Coordinadora, Daniel Rodríguez, i pel Tresorer del projecte, Máximo Aguirre.

 

El President del VII CONGRESO EVANGÉLICO, Pau Simarro, va fer una presentació d’aquesta trobada que del 6 al 9 de desembre convocarà a Barcelona germans i germanes vingudes de tot l’estat. Es va donar informació sobre el disseny del programa i els responsables de les plenàries, ponències, tallers i seminaris. Es va fer una crida a la participació i a la col·laboració en els programes de voluntariat que el Congrés desenvoluparà.

 

Finalment, es va dedicar un temps important a explicar la situació generada arran de la publicació de noves normatives que han elaborat alguns ajuntaments catalans relacionades amb la obertura i manteniment de llocs de culte. Daniel Rodríguez, vicepresident de la FEREDE, va fer un repàs dels acords de cooperació signats entre la FEREDE i l’Estat i, tot seguit, va explicar algunes de les situacions que s’estan produint a diverses localitats catalanes. A continuació, Pau Simarro, assessor legal de la FEREDE i del CEC va donar resposta a algunes de les consultes que els germans van plantejar.

 

CEC – 08/06/07 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats