I FÒRUM DE LA RADIO

 

El dissabte 30 de juny està prevista la celebració del I Fòrum de la Ràdio que convoca el Departament de Ràdio del CEC. Aquesta trobada se celebrarà als estudis d’Onda Paz de Barcelona, de 10 a 14.30 hores.

 

Entre els assistents, està prevista la participació de Manuel López (professor de periodisme a la Universidad Complutense de Madrid), Roberto Velert (periodista i director de Ràdio Bonanova a Barcelona), Julio Pérez (comunicador i director d’Onda Paz a Barcelona) i Jaume Torrado (comunicador i director d’Ona Pau a Girona).

 

La convocatòria està adreçada a tots els realitzadors de programes radials a diferents emissores i poblacions catalanes. Aquest fòrum també s’adreça als estudiants o llicenciats en Ciències de la Informació o Mitjans de Comunicació Social. A més, està obert a tots els interessats a conèixer i iniciar-se en el medi radiofònic.

 

Més informació i inscripcions: 93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat

 

CEC – 08/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats