FÒRUM SOCIAL DE DIACONIA CATALANA

 

Diaconia Catalana celebrarà el dissabte 16 de juny el Fòrum Social 2007. L’objectiu principal del Fòrum serà la presentació de les conclusions del I Congrés de la Mesa del Tercer Sector, amb un èmfasi especial en el coneixement i aplicacions de la Llei de Dependència i el treball en xarxa.

 

L’activitat és oberta a tots els membres de Diaconia Catalana, però també hi són convidats els professionals del Tercer Sector que treballen entre nosaltres i tots els qui tinguin interès en l’Obra Social Evangèlica a Catalunya.

 

El programa previst inclou dues ponències que abordaran els temes: ‘la urgència de treballar en xarxa’ i ‘Llei de Dependència’. A més, hi haurà una taula rodona en que participaran ambdós ponents. També s’aprofitarà la oportunitat per a presentar els projectes de dues entitats vinculades a Diaconia Catalana.

 

La limitació en l’aforament fa necessària la inscripció prèvia, que es pot realitzar per telèfon al 93.424.10.20 o per correu electrònic diaconia@consellevangelic.cat

 

CEC – 08/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats