ELS PROTESTANTS A CATALUNYA RÀDIO

 

La publicació del nou mapa de les religions a Catalunya ha generat un important interès en el protestantisme per part dels mitjans de comunicació catalans. L’informe assenyala la immigració com un dels factors més significatius en el creixement de les esglésies evangèliques. Això ha provocat que a les oficines del CEC s’hagin rebut desenes de trucades de diaris, emissores de ràdio i cadenes de televisió interessats a aprofundir en la qüestió.

 

El darrer capítol es va escriure el passat 31 de maig (dijous) quan el programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’, que dirigeix el periodista Antoni Bassas, va emetre un reportatge sobre protestantisme i immigració.

 

El reportatge, elaborat per la periodista Montse Erra, va fer un repàs de la història del protestantisme. En nom del CEC, el seu secretari adjunt, Daniel Rodríguez, va respondre les preguntes sobre aspectes tan diversos com les celebracions cúltiques, les diferents famílies denominacionals, les opinions sobre diversos temes d’actualitat i les diferències entre evangèlics i catòlics. Més tard, es va centrar en el moviment pentecostal i, de la ma del pastor Julio Pérez, va presentar les característiques que el distingeixen d’altres famílies denominacionals. A més, va dedicar bona part del reportatge a mostrar com l’arribada d’immigrants ha canviat la fesomia de moltes de les nostres esglésies.

 

Recordem que el programa d’Antoni Bassas és líder d’audiència dels matins a Catalunya. Per tant, l’emissió d’aquest reportatge suposa una nova oportunitat de donar a conèixer la realitat del protestantisme a casa nostra.

 

CEC – 08/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats