CONSULTA DEL VII CONGRESO EVANGÉLICO

 

Els dies 25 i 26 de maig, el Comitè Organitzador del VII Congreso Evangélico Español va convocar una consulta en la que van participar els principal col.laboradors del programa i representants denominacionals.

 

El motiu de la consulta era aprofundir i validar el treball realitzat fins el moment, així com conèixer la opinió dels participants sobre els diferents assumptes tractats.

 

També va ser una bona ocasió per posar davant de Déu el desenvolupament del Congrés, a fi de buscar la seva benedicció i guia.

 

La trobada va propiciar que alguns dels assistents aprofitessis per convocar reunions de treball. Aquest és el cas de l’equip organitzador de l’Acte per la pau, que se celebrarà el dissabte 8 de desembre per la nit. A la reunió, que va comptar amb la presència del President i el Vicepresident d’organització, es van establir les bases per al desenvolupament de l’acte.

 

CEC – 08/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats