REUNIÓ DEL PLENARI

 

Dimarts 15 a la tarda es va reunir el Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya. Era la segona trobada de l’any i en ella es van tractar diversos temes relacionats amb el funcionament del CEC.

 

En aquesta ocasió, a més, es va donar la benvinguda als nous membres del Plenari, Juan José Escudero, Fidel Caralt i Jesús Medina, que van ser escollits en la darrera assemblea celebrada al mes de març a Barcelona. També es va reconèixer els germans que van ser reelegits per a continuar desenvolupant el seu treball dins del Plenari.

 

Entre els temes previstos per la reunió estava el seguiment dels acords que es van prendre en la darrera assemblea del CEC. D’aquesta manera es garanteix que la dinàmica del CEC incorpori les indicacions rebudes de l’assemblea.

 

D’altra banda, es van presentar els informes de les diverses àrees de treball del CEC, fent especial incidència en les trobades amb diversos estaments de l’Administració pública (Ajuntament de Barcelona i Generalitat), així com del treball per integrar noves esglésies al CEC.

 

CEC – 24/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats