RESPECTE A LA PLURALITAT RELIGIOSA EN L’ÀMBIT FUNERARI

   

La Direcció General d’Afers Religiosos està elaborant un material sobre les litúrgies i procediments que les diferents confessions religioses presents a Catalunya fan servir des del moment que una persona mort fins que es enterrada.

Per això, el Consell Evangèlic de Catalunya ha estat consultat per fer la seva aportació respecte a la forma en què les esglésies evangèliques assumeixen aquest moment i escoltar les propostes en relació al que caldria tenir en compte per millorar el servei funerari.

 

Està previst que aquest treball es publiqui després de l’estiu i que inclogui els drets de llibertat religiosa, de pensament i de consciència; fitxes informatives sobre pràctiques i peticions funeràries de les diverses confessions; els límits legals i un seguit de suggeriments i propostes d’actuació.

 

Aquest document ajudarà a ajustar els protocols i procediments establerts de manera que tothom vegi respectades les seves creences i pràctiques.

 

CEC – 24/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats