PRIMERA TROBADA DE DIRIGENTS

   

El Consell Evangèlic de Catalunya ha organitzat la I Trobada de Dirigents de les esglésies evangèliques catalanes el dia 2 de juny. L’objectiu principal d’aquesta jornada és crear un espai de trobada dels responsables de les esglésies per tal d’aprofundir en temes d’interès comú que afecten diversos àmbits de la vida de l’església. Per aquesta raó, està prevista la presència de 3 o 4 germans de cadascuna de les esglésies.

 

Tot i que en properes dates s’enviarà informació detallada de la jornada, podem avançar que el programa dissenyat contempla les següents temàtiques:

 

>> PROJECTES D’EVANGELITZACIÓ. Es presentarà el projecte ‘Josué 2010’; pla estratègic d’evangelització dissenyat per la Coordinadora de les Assemblees de Germans a Catalunya, amb l’objectiu d’establir nous punts de testimoniatge en llocs estratègics del territori català.

 

>> RELACIÓ AMB LES ESGLÉSIES. S’informarà dels preparatius i programa del VII Congreso Evangélico que se celebrarà a Barcelona del 6 al 9 de desembre d’aquest any.

 

>> RELACIÓ AMB L’ADMINISTRACIÓ. Es dedicarà un temps important a informar i aclarir dubtes sobre la situació creada a ran de la publicació, per part de diversos ajuntaments, de normatives d’àmbit local relacionades amb la obertura i manteniment de llocs de culte. Aquesta situació està provocant diversos conflictes entre les esglésies i els governs municipals.

 

Més informació i consultes, 93.424.10.20 o cejv@consellevangelic.cat

 

CEC – 24/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats