PRESENTACIÓ DE “LO NOU TESTAMENT”

   

Tal com estava previst, aquest dilluns a les 19.30 hores es va fer l’acte de presentació de l’edició facsímil de ‘Lo Nou Testament’, publicat pel Departament de Cultura del CEC. Com en ocasions anteriors, la Sala Golferichs va ser el lloc escollit.

 

L’acte va comptar amb l’assistència d’un nombrós grup de persones molt interessades a conèixer millor l’obra. Entre els assistents, hi va ser present la Directora General d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, qui va adreçar unes paraules de salutació.

 

La presentació va comptar amb la participació del Secretari General del CEC, qui va reflexionar sobre la importància de l’obra, precursora de la Renaixença Catalana. Més tard, va prendre la paraula el crític i historiador d’art Daniel Giralt-Miracle, autor del pròleg, qui se centrà en altres aspectes relacionats amb l’obra. Va senyalar l’estreta vinculació entre el protestantisme i la cultura catalana i l’esforç de les esglésies evangèliques –abans i ara- per fer arribar el missatge de l’Evangeli a tots els racons del món en les llengües que els hi són pròpies.

 

Al finalitzar l’acte, tots els presents van rebre un exemplar del llibre com a obsequi.

 

CEC – 24/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats