JORNADA DE PREGÀRIA DEL CEIC

 

L’Església Assemblea de Déu ‘Ministeri Madureira’ va acollir la I Jornada de Pregària de les Esglésies Estrangeres organitzada pel Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC).

 

La presència de més de 300 persones indica l’ampli ressò que la convocatòria va tenir, especialment entre les esglésies estrangeres. Així podem dir que la jornada va assolir el seu principal objectiu: ser un espai de trobada entre germans de diverses nacionalitats que, més enllà de les diferències culturals i d’idioma, es van centrar en la lloança i la pregària en favor de l’extensió de l’Evangeli a Catalunya.

 

Els assistents van participar de manera entusiasta en un temps de lloança que va estar acompanyat de diversos moments de pregària. La reflexió bíblica va estar a càrrec del pastor Joan Miró, membre del plenari del CEC i responsable de relacions amb les esglésies.

 

Al llarg de tot l’any, el CEIC organitza i coordina diverses activitats a fi de consolidar la presència de les esglésies estrangeres i la seva relació amb les comunitats autòctones i afavorir la integració dels nouvinguts a les nostres esglésies.

 

CEC – 24/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats