EL MEP A LA TAULA DE PARTICIPACIÓ SOCIAL

 

El Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) ha estat present a la jornada sobre Mesures Penals Alternatives convocada per la Taula de Participació Social i la Direcció General d’Execució Penal i Justícia.

 

Aquesta jornada, amb el títol ‘L’execució en la comunitat: mesures penals alternatives i justícia juvenil –un debat obert-‘, vol ser una reflexió constructiva sobre els diferents aspectes que, amb els darrers canvis legislatius, troben tots aquells qui treballen o col·laboren en l’àmbit penitenciari.

 

Entre altres temàtiques, es parlarà sobre intervenció compartida, programes formatius i demandes socials.

 

Des del MEP s’ha estimat necessària la participació en aquesta jornada, atès que la presència del voluntaris penitenciaris i agents pastorals es veu afectada pels canvis que s’estan produint a nivell legislatiu.

 

CEC – 24/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats