CARTA DE PREGÀRIA DE LA RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL

   

La Residència Infantil Emmanuel ha fet arribar la seva carta de pregària en la qual fa un repàs a algunes de les activitats realitzades en les darreres setmanes.

 

Destaquen especialment les visites rebudes durant aquests dies. D’una banda, la cantant Francesca Patiño, acompanyada de la seva família, va compartir unes hores amb els nens i nenes que viuen a la Residència.  Va ser un temps entranyable en que, a més del sopar, van poder compartir converses interessants i cançons.

 

Més tard, van rebre la visita d’Eduardo, un nen del carrer a Brasil que, amb l’ajut d’Edmilson com a traductor, els va explicar la seva història. Va compartir com gràcies a la fe, va canviar la seva vida i va deixar enrere un món de violència, delinqüència i pobresa.

 

Per conèixer més detalls, podeu visitar la plana web de la Residència, www.resi-rie.org

 

CEC – 24/05/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats