ANIVERSARI DEL “GRUPO NUEVA VIDA”

   

El ‘Grupo Nueva Vida’ celebra el XX Aniversari de la primera reunió que es va tenir el 23 de maig de 1987. El proper 9 de juny a les 18 hores hi haurà una activitat especial per commemorar aquest esdeveniment. La celebració serà al local que ‘Nueva Vida’ té al carrer Robador, 7 de Barcelona.

 

Serà una oportunitat de recordar aquests vint anys de treballs entre les persones marginades de la societat, especialment al barri del Raval, una de les zones més castigades de la ciutat de Barcelona.

 

Al mateix temps, ‘Nueva Vida’ fa una crida a tots aquells que vulguin col·laborar en el seu ministeri, bé sigui com a voluntaris o mitjançant donatius.

 

Més informació, 93.302.12.27 o grupo_nueva_vida@yahoo.es

 

CEC – 24/05/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats