MANIFESTACIÓ PER LA PAU

 

Com ja informàvem, el passat 6 de maig es van convocar a diverses poblacions catalanes –i de tot l’estat- manifestacions silencioses en resposta a l’assassinat a Turquia de tres evangèlics.

 

Les convocatòries catalanes van ser les que van tenir més ressò i un total de cinc mil quatre-centes persones es van manifestar davant dels ajuntaments de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Manresa, Granollers, Vilanova i la Geltrú i Sabadell.

 

La manifestació a Barcelona va aplegar dues mil tres-centes persones a la plaça Sant Jaume que van expressar el seu suport a tots els cristians perseguits; primer, amb l’encesa d’espelmes en mig d’un respectuós silenci i, mitja hora més tard, amb un fort aplaudiment. La música d’un violí i el càntic dels presents van cloure l’encontre.

 

Per a més informació sobre aquesta i altres manifestacions, podeu visitar http://cristianosperseguidos.blogspot.com 

 

CEC – 14/05/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats