JORNADA DE PREGÀRIA DEL CEIC

   

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) està preparant la I Jornada de Pregària de les esglésies estrangeres. L’objectiu principal de la trobada és pregar per l’obra que s’està realitzant a Catalunya.

 

Aquesta I Jornada convocarà un gran nombre de germans i germanes de moltes de les esglésies estrangeres existents a casa nostra. Ara bé, el CEIC vol estendre la convocatòria a totes les esglésies autòctones i convertir aquesta trobada en una oportunitat de crear lligams entre germans i germanes de diverses esglésies, orígens i llengües.

 

La Jornada se celebrarà el proper 19 de maig a l’Església Assemblea de Déu ‘Ministeri Madureira’ (Santa Engràcia, 74 – Barcelona), començant a les 19 hores. Hi haurà lloança, amb la participació de germans de diferents esglésies, reflexió bíblica a càrrec de Joan Miró i un temps especial de pregària.

 

Com anuncia la invitació que s’està distribuint entre les esglésies, serà ‘un programa dinàmic i participatiu’ al que tothom està convidat.

 

CEC – 14/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats