EL CEC A LES JORNADES INTERCULTURALS

   

El Consell Evangèlic de Catalunya ha estat convidat a participar en les Jornades Interculturals que el Centre Cristià dels Universitaris ha organitzat del 10 al 18 de maig a Barcelona.

 

Aquestes jornades tenen l’objectiu de fer una presentació de la diversitat religiosa existent a Catalunya; fent un èmfasi especial en el coneixement de les tradicions religioses minoritàries de notable arrelament (Protestants, Ortodoxes, Islàmics i Jueus).

 

Una vintena d’estudiants de batxillerat i universitaris van participar en una visita a una de les esglésies evangèliques de Barcelona, on un representant del CEC va fer una presentació de la història i principis del Protestantisme, i també dels elements que conformen les nostres celebracions cúltiques. La trobada va finalitzar amb un temps de col·loqui.

 

Les jornades compten amb el suport de la Secretaria de Joventut i la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat, així com de les regidories de Drets Civils, Joventut i Eixample de l’Ajuntament de Barcelona.

 

CEC – 14/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats