COMUNICAT DE LA FEREDE A RAN DEL “CÒMIC CONTRA L’ISLAM”

 ‘Còmic contra l’Islam’ va ser el titular amb que el diari gratuït ADN anunciava la publicació d’un llibret amb escenes de contingut ofensiu cap a l’Islam i les creences musulmanes.

 

La notícia del diari donava detalls dels autors del text i del punt de venda a Madrid. Malgrat tot, en algunes de les informacions hi havia certes inexactituds i, per aquest motiu, FEREDE va publicar immediatament una carta al director del diari, amb còpia al president de la UCIDE (Unión de Comunidades Islámicas de España).

 

En el text de la carta es lamentava la publicació d’aquest material que, efectivament, contenia afirmacions ofensives que no són en absolut representatives dels sentiments dels evangèlics cap a l’Islam, ni molt menys cap als membre de la comunitat islàmica.

 

D’altra banda, però, s’assenyala que els responsables de la llibreria on es venia aquest material van retirar-lo de les seves prestatgeries fa 6 mesos al descobrir el seu contingut.

 

D’aquesta manera, la FEREDE vol sortir al pas dels qui pretenen posar en boca de la comunitat protestant paraules de calumnia, insult i ofensa. Ben al contrari, el text finalitza amb el desig sincer de continuar treballant en favor de la llibertat religiosa i la convivència pacífica de tots els homes.

 

CEC – 14/05/07

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats