COMENÇA EL CURS DE VOLUNTARIAT PENITENCIARI

 El dissabte 5 de maig es va iniciar el Curs de Voluntariat Penitenciari que organitza a Barcelona el Centre d’Estudis Joan Vallés.

 

L’Església Menonita de Barcelona va acollir la primera sessió del curs que ha comptat amb la presència d’una vintena de germans i germanes de diverses esglésies evangèliques catalanes.

 

 

Tots els presents han manifestat la seva voluntat de col·laborar en aquest ministeri d’atenció a la població reclusa catalana i, per aquest motiu, realitzen una formació prèvia en qüestions legals i de voluntariat.

 

En la actualitat, el Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) coordina la tasca d’una seixantena de voluntaris que setmanalment visiten els Centres Penitenciaris catalans per oferir assistència religiosa i desenvolupar activitats de caire lúdic. La creixent demanda ha provocat que el MEP estigui treballant per ampliar i reforçar els equips existents.

 

Més informació i consultes, 93.424.10.20 o cejv@consellevangelic.cat

 

CEC – 14/05/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats