VI JORNADA DE REFLEXIÓ DEL MEP

   

Com en anys anteriors, el Ministeri Evangèlic a Presons va organitzar la VI Jornada de Reflexió que va aplegar un bon nombre dels agents pastorals que col.laboren en aquest ministeri. Tots ells desenvolupen setmanalment tasques d’atenció i suport als interns en l’àmbit penitenciari. Molts d’ells porten anys desenvolupant aquest ministeri poc conegut per moltes de les nostres esglésies.

 

La trobada d’aquest any, que es va celebrar el dia 14 d’abril a l’IBSTE, va servir per tenir un temps de lloança i pregària, reflexionar sobre l’actuació que s’està realitzant als centres penitenciaris, meditar en la Paraula del Senyor i compartir sensacions, experiències i preocupacions.

 

La reflexió va estar al càrrec del Secretari General del CEC, qui va animar els presents a seguir endavant amb les seves tasques als Centres Penitenciaris catalans i a tenir en compte el nostre testimoniatge com a poble evangèlic, sense oblidar el respecte a les normes establertes per l’Administració.

 

Com a punt final de la trobada, tots els presents van participar en un dinar de germanor.

 

CEC – 27/04/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats