PRESENTATS 14 PROJECTES SOCIALS

 

Diaconia Catalana, departament de l’Àrea Social del CEC, ha presentat un total de 14 projectes socials a la convocatòria de Subvencions de la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Aquest nombre, suposa un increment en relació al total de projectes presentats en l’anterior convocatòria.

 

Tots els projectes es desenvoluparan al llarg de l’any 2007 i han estat elaborats per entitats membre de Diaconia Catalana, requisit indispensables per a realitzar el tràmit.

 

Els projectes corresponen als quatre àmbits d’actuació proposats en la convocatòria: inclusió social, actuacions cíviques, foment del voluntariat i jornades.

 

Diaconia Catalana continua treballant per donar a conèixer i difondre l’abast de l’obra social protestant a Catalunya. Al mateix temps, assessora les entitats que en formen part i recolza els seus projectes de treball.

 

CEC – 27/04/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats