NOTA DE PREMSA

 

L’assassinat de tres cristians evangèlics a Turquia el 18 d’abril passat ha commocionat la comunitat  evangèlica d’Espanya, que veu com, des de fa molts anys i en diferents països del món, els cristians són perseguits, torturats, empresonats o morts com a conseqüència de viure i de compartir la seva fe.

Cristians evangèlics de Catalunya i també de la resta de l’estat hem convocat una concentració davant dels ajuntaments de cada capital de província i altres ciutats per al proper diumenge dia 6 de maig a les 21:00 hores amb el propòsit d’enviar un missatge de solidaritat a tots els nostres germans i germanes que viuen en països on se’ls persegueix per causa de la seva fe en Jesucrist. El missatge és doble:

>> NO ESTEU SOLS. Que sàpiguen que preguem per ells i que ens recordem del seu sofriment.

>> JESUCRIST US ESTIMA I ELL TAMBÉ ÉS AMB VOSALTRES.

Aquest missatge es concretarà amb pancartes amb el següent redactat:

“cristians perseguits al món:

JESUCRIST US ESTIMA! NO ESTEU SOLS!”

-cristians evangèlics de (ciutat) -
A cada concentració s’encendran espelmes durant 30 minuts i s’estarà en silenci. Es finalitzarà l’acte amb un aplaudiment en memòria dels cristians morts a Turquia el passat 18 d’abril. També es distribuiran còpies d’aquesta nota de premsa per tal que els assistents n’estiguin informats.

Aquesta convocatòria compta amb el suport d’alguns organismes evangèlics com ara el Consell Evangèlic de Catalunya i l’Aliança Evangèlica Espanyola, i nombroses esglésies que s’hi estan afegint.

Les ciutats que han organitzat aquesta concentració a Catalunya davant dels seus ajuntaments són: Barcelona, Girona,  Lleida, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Granollers i Sabadell.

Per a més informació sobre els cristians perseguits en el món  podeu contactar amb  Open Doors http://www.idop.org/od.html, a Espanya  www.puertasabiertas.org  i amb l’agència de notícies: compassdirect.org

Més informació sobre la convocatòria a Catalunya:

Es pot contactar amb Julio Pérez  651826787 i Rubén Miyar 638106285 per a la concentració a Barcelona. Jaume Torrado 629126855 a Girona. Juan José Escudero 636245074 a Lleida. Juan Tribiño 661218235 a Tarragona. Abraham Contreras 637045350 a Granollers. Paco Lobato 600478721 a Sabadell i Daniel Nuño 686634926 a Vilanova i la Geltrú.

http://cristianosperseguidos.blogspot.com

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats