INFORMACIÓ DE LA WEB DEL CEC

 

Al mes de novembre s’inaugurava la nova web del Consell Evangèlic de Catalunya (www.consellevangelic.cat) amb nous continguts i seccions.

 

Uns mesos més tard, és moment de fer una anàlisi de l’evolució que ha tingut. Per aquest motiu, el responsable de la pàgina ens fa arribar una breu informació sobre el seu funcionament. Cal destacar-ne dos aspectes:

 

>> D’una banda, s’ha incrementat el nombre de visites rebudes fins a arribar a més de 3000 al mes de març.

 

>> També s’indica el notable augment de les visites a l’àrea restringida de la web; àrea privada d’accés limitat als membres del CEC. En total, es calcula que gairebé la meitat de les esglésies i entitats del CEC han accedit a la informació d’aquesta àrea.

 

Des d’aquí animem a visitar la web i conèixer millor el treball que el CEC realitza.

 

CEC – 27/04/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats