ASSISTÈNCIA RELIGIOSA EN EL MEDI PENITENCIARI

   

La Direcció General de Recursos i Règim Penitenciari va convocar el passat 12 d’abril una trobada amb els representants de les diferents confessions religioses que duen a terme l’assistència religiosa als centres penitenciaris catalans.

 

Hi van ser presents, a més, la Subdirectora General de Programes de Rehabilitació i Sanitat i la Directora General d’Afers Religiosos.

 

El motiu de la reunió va ser escoltar la veu d’aquells que representen les diferents confessions en l’àmbit penitenciari, per tal de que cada confessió pugui desenvolupar la seva tasca de la manera més adient amb la col·laboració de l’Administració. Tots els presents van manifestar el seu desig d’atendre les necessitats que es deriven de l’atenció religiosa en el marc de les presons.

 

A més, es va facilitar informació de les regulacions i dels drets dels interns a rebre atenció religiosa en el medi penitenciari. D’ara en endavant es posarà a l’abast dels interns informació en forma de tríptic per tal de fer-los saber que tenen el dret de sol.licitar tal assistència i que gaudeixen de llibertat per a participar en celebracions religioses, segons la fe que professin.

 

Des del Consell Evangèlic de Catalunya, el Ministeri Evangèlic a Presons és el responsable de coordinar tota la tasca d’atenció religiosa que setmanalment es realitza als centres penitenciaris catalans.

 

CEC – 27/04/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats