PRIMERA PEDRA DEL “CENTRO DE ENCUENTRO ANDALUZ”

 

El dissabte 24 de març va tenir lloc la col.locació de la primera pedra del Centro de Encuentro Andaluz (CEA). L’Ayuntamiento de Màlaga ha cedit un solar de 16.000 metres quadrats per a la construcció d’aquest centre.

 

En l’acte hi va estar present Henar Corbi, representant la Dirección General de Asuntos Religiosos del Ministeri de Justícia. En representació de l’Ayuntamiento de Màlaga hi van assistir diverses personalitat; entre elles, Mercedes González, Regidora del Districte. A més, hi van ser presents el Vice-President de la FEREDE, Daniel Rodríguez, i el Secretari Executiu del Consejo Evangélico Andaluz, Abel Nuño. El promotor del projecte, Vicente Crespo, i el President de la Fraternitat de pastors de Màlaga, Miguel Rueda, completava la llista de convidats especials.

 

Tots els assistents –més de 300- van poder conèixer més a fons el projecte i la seva voluntat de servei que convertirà aquest centre en un espai de trobada obert a tothom.

 

CEC – 12/04/07 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats