NOVA INFORMACIÓ DEL VII CONGRESO EVANGÉLICO

 

PRESENTACIÓ DEL CONGRÉS A LA PLENÀRIA DE LA FEREDE

El president del VII CONGRESO EVANGÉLICO, Pau Simarro, va disposar d’un temps especial en la plenària de la FEREDE celebrada a Madrid el dia 28 de febrer que li va permetre una àmplia i detallada presentació del congrés.

Destaquem la bona acollida que, per part dels assistents, va tenir la presentació.

 

CONFIGURAT EL PROGRAMA DEL CONGRÉS

Després d’un llarg procés de consulta a diferents participants, el Comitè Organitzador ha configurat el programa del VII CONGRESO EVANGÉLICO.

Quatre són els èmfasis principals del congrés: l’Espanya que ve, la situació de l’Església al món, Espiritualitat i Església i l’Església que necessitem. Al voltant d’aquests quatre eixos, s’organitzaran plenàries, seminaris, tallers i bones pràctiques, sense oblidar la dimensió espiritual i cúltica que ha d’estar present en tots els nostres congressos.

Els darrers detalls estan pendents de rebre les propostes i iniciatives de les difernts famílies denominacionals a les que novament s’ha consultat.

 

EL CONGRÉS I LA CENTRALITAT DE LA PARAULA

El Comitè Organitzador del VII CONGRESO EVANGÉLICO ha dissenyat un programa en el que es fa evident la centralitat de la Paraula del Senyor. Per això, cada matí s’iniciarà la jornada amb un culte. En ell es dedicarà temps a l’adoració, la pregària i l’exposició de la Paraula que estarà a càrrec dels germans Pedro Sanjaime, Manuel Espejo i Pablo Martínez.

 

Més informació, congreso@VIIcongreso.org

 

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats