CURS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT

   

El Centre d’Estudis Joan Vallès (CEJV) ha organitzat un nou CURS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT pels dies 5 i 12 de maig a Sabadell.

 

Aquest curs dóna la formació bàsica per a totes les persones que volen desenvolupar una tasca de voluntariat a qualsevol de les entitats socials existents a Catalunya, amb un èmfasi especial en el treball a realitzar en entitats socials protestants.

 

Els objectius del curs són múltiples: donar formació sobre què és el voluntariat, diferenciar el rol del voluntari i del professional, informar sobre el que és Acció Social i els seus agents, aplicar principis d’eficàcia al treball en equip, saber promoure el canvi en els sistemes socials i desenvolupar un projecte de voluntariat.

 

El CEJV està reconegut com a centre docent per la Direcció General d’Acció Comunitària, pertanyent a la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat. A més, aquest curs forma part del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC).

 

Les inscripcions es poden fer trucant al 93.424.10.20 o mitjançant el correu electrònic (cejv@consellevangelic.cat) abans del 25 d’abril.

 

CEC – 12/04/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats