“BÍBLIA I CULTURA” A CERDANYOLA

 

Per tercer any consecutiu, l’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola organitza les Jornades ‘Bíblia i Cultura’ en aquesta ciutat.

 

Començant el dimarts 10 d’abril, i al llarg de 8 dies, s’han previst un seguit de conferències i altres activitats amb el propòsit de presentar la relació entre la Bíblia i la cultura que ens és pròpia.

 

Entre les conferències previstes, trobem títols tan suggerents com: ‘Bíblia i Mahatma Gandhi’, ‘Bíblia i Galileo Galilei’, ‘Bíblia i Immigració’, ’La Bíblia, humana o divina’, ‘Bíblia i Star Wars’, ‘Bíblia i Joseph Ratzinger’, ‘Bíblia i Martin Luther King’ i ‘Bíblia i Dietrich Bonhoeffer’.

 

Totes les conferències començaran a les 19.30 hores al Casal Parroquial, excepte el cap de setmana que es faran a l’Església Evangèlica (Pge. Ajuntament, 28 – Cerdanyola).

 

CEC – 12/04/07 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats