“ADOREMOS 2007″ ARRIBA A BARCELONA

   

L’Església Evangèlica CECMAVI de Barcelona i el Instituto Canzion, liderat per Marcos Witt, han organitzat aquesta trobada de lloança i adoració del 18 al 20 de maig.

 

Aquestes jornades estan dirigides als qui participen en el ministeri de lloança i adoració, així com a pastors i obrers. L’objectiu és que Barcelona pugui acollir una trobada d’aquestes característiques tots els anys, de manera que es pugui participar en seminaris de reciclatge i formació en l’àmbit de la lloança.

 

El programa està dissenyat des d’una doble perspectiva. D’una banda, s’ofereixen diversos tallers per a tots els germans que estan ministran en la lloança o senten el desig de fer-ho. D’altra banda, oferir dos dies de lloança i adoració, oberts a tots els germans i germanes que vulguin participar.

 

Els conferenciants convidats seran Esteban Vázquez, vicepresident d’educació de l’Instituto Canzion, i Yamil Ledesma, cantant.

 

Totes les trobades es faran al local de l’església (Maria Victòria, 11 – Barcelona).

 

Més informació, cecmavi@cecmavi.org

 

CEC – 12/04/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats