NOTÍCIES DE “RADIO ENCUENTRO”

 
 

‘Radio Encuentro’, emissora de ràdio sorgida en el si del Consejo Evangélico de Madrid i actualment pertanyent al Canal de Vida de la FEREDE, inicia una nova etapa marcada per la seva participació en el concurs convocat per la Comunidad de Madrid per a la concessió de 21 noves freqüències de FM.

 

Tot i ser conscients dels criteris polítics i comercials que mouen aquestes designacions, han presentat les seves sol·licituds a Madrid, Colmenar i Alcalá de Henares.

 

Fa uns mesos, aquesta emissora va ser clausurada per emetre sense concessió administrativa. Aquest fet va ser denunciat donat la impossibilitat per a les ràdios de caire religiós d’accedir a aquest tipus de llicències. A aquesta denúncia es va afegir el Consell Evangèlic de Catalunya qui, en una carta adreçada al Secretario de Estado de Telecomunicaciones, del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, manifestava el seu malestar per la constant discriminació a que les emissores evangèliques es veien sotmeses.

 

Ara, uns mesos més tard, Radio Encuentro es planteja aquest nou repte que, en cas d’aconseguir-ho, suposaria un fet històric ja que es tractaria de la primera concessió a una ràdio evangèlica.

 

Article relacionat: ‘No tomarás el nombre de la libertad en vano…’ per José Pablo Sánchez (llegir l’article).

 

CEC – 23/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats