NOTA DE PREMSA DEL VII CONGRESO EVANGÉLICO

 

El Comitè Organitzador del VII CONGRESO EVANGÈLICO, que se celebrarà a Barcelona del 6 al 9 de desembre, ha difós una nota de premsa en la que informa de la seva reunió a Madrid el dia 17 de març.

 

En aquesta reunió, el comitè va aprovar la Carpeta de Recursos que recull tots els aspectes organitzatius del congrés. Cada membre del comitè és responsable d’una tasca concreta que complementa les designacions fetes anteriorment.

 

El següent pas és la recollida de la informació sol·licitada a tots els presidents, representants i secretaris de les famílies denominacionals i consells evangèlics per configurar la llista definitiva de participants.

 

Aquests i altres detalls seran presentats al recés organitzat pel Comitè Organitzador a Madrid a finals de maig.

 

CEC – 23/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats