JOSEP LLUÍS SUÁREZ AL SIMPOSI “VIOLÈNCIA I RELIGIONS”

 

La Fundació Claret organitza el 23 i 24 de març el seu IX SIMPOSI amb el títol ‘Violència i Religions’. Una de les activitats prevista és una taula rodona sobre ‘Violència i religions: innocència perduda’ on participarà Josep Lluís Suárez, pastor de l’Església Mennonita de Barcelona.

 

Sorgeixen al nostre voltant nombroses situacions de violència i, en molts dels conflictes ètnics, nacionals i entre nacions existents, es proclama la religió com un dels factors responsables del propi conflicte.

 

Per aquest motiu, el Simposi vol oferir algunes claus de comprensió sobre el tema, fixant-se en la relació de les religions en els grans conflictes de l’actualitat.

 

CEC – 23/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats