CURS DE VOLUNTARIAT PENITENCIARI

   

El CURS DE VOLUNTARIAT PENITENCIARI previst per les primeres setmanes de març ha canviat de dates. En concret, s’ha programat per a les primeres setmanes de maig, uns dies després de la VI Jornada de Reflexió del Ministeri Evangèlic a Presons (MEP), on es presentarà la nova dinàmica de treball als centres penitenciaris.

 

L’objectiu d’aquest curs és capacitar a totes les persones que estan interessades a fer tasques d’acompanyament a interns en centres penitenciaris.

 

El MEP està treballant per ampliar els equips d’agents pastorals i voluntaris que setmanalment entren als centres penitenciaris catalans. Per aquest motiu, està molt interessat a trobar aquelles persones amb habilitats en l’àmbit social que vulguin reforçar els equips existents.

 

Un pas previ a la incorporació dels voluntaris és la realització d’aquest curs que abasta aspectes legals i de voluntariat.

 

El CEJV està reconegut com a centre docent per la Direcció General d’Acció Comunitària, pertanyent a la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat. A més, aquest curs forma part del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC).

 

Més informació i consultes, 93.424.10.20 o cejv@consellevangelic.cat

 

CEC – 23/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats