VII CONGRESO EVANGÉLICO: NOVA WEB

 

El VII Congreso Evangélico ja està en marxa. I prova d’aquest fet és la inauguració de la seva web oficial (http://www.viicongreso.org/) on es poden trobar informacions diverses en relació a la trobada que del 6 al 9 de desembre d’aquest any convocarà a germans i germanes d’arreu.

 

Entre els continguts que podem trobar, estan dos dels vídeos que  s’han preparat com a material promocional. A més, la web inclou informació sobre els continguts que conformaran el programa previst per a aquest encontre.

 

En altres apartats podem trobar informació sobre qui som els evangèlics, la història del protestantisme, una presentació del Congreso, etc.

 

En les properes dates es continuarà incorporant continguts a fi de que aquesta web tota la informació necessària per a aquells que vulguin conèixer i participar en el VII Congreso Evangélico.

 

CEC – 09/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats