TROBADA DE LA UDME-CATALUNYA

 

La Unión de Mujeres Evangélicas (UDME-Catalunya) ha organitzat una activitat especial per informar del treball realitzat a Burkina Faso per EMSI-MISIÓN. La presentació es farà a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona) el proper 24 de març a les 18 hores.

 

EMSI-MISIÓN va visitar Burkina Faso del 27 de desembre al 6 de gener en un viatge missioner amb el lema ‘Estimar com Jesús estima’. Un total de 28 treballadors sanitaris i no sanitaris integraven aquest equip multidisciplinar que va realitzar diverses tasques: adequació d’un espai per a hospital de campanya, una cinquantena d’intervencions quirúrgiques sota anestesia local, atenció pediàtrica a nens deshidratats, etc.

 

CEC – 09/03/07

 

Noticias relacionadas:

  •   37 voluntaris integren l’equip d’EMSIMISION que el proper 26 de març iniciaran el viatge a ...

  •     Amb l’arribada del mes de novembre, l’agenda de la Unión de Mujeres Evangélicas – Cataluñ ...

  • Emsimision, membre de Diaconia Catalana, i Synesis realitzaran, el proper 29 de Maig, un acte so ...

  • |  1  |  emsimision: XI Viatge Médic-Humanitari a Burkina Faso |  2  |  Recollida de roba per ...

  • |  1  |  22/12/2012 – CONCERT DE NADAL, Barcelona |  2  |  26/12/2012 a 04/01/2013 – VIATGE A ...

Els comentaris estan tancats