PROPERES ASSEMBLEES DEL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA I DE DIACONIA CATALANA

 

D’acord al calendari previst, al llarg del mes de març se celebraran dues assemblees generals.

 

D’una banda, el proper dia 10 està convocada l’assemblea de Diaconia Catalana (DC), que se celebrarà a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona) a partir de les 11 del matí. A aquesta assemblea estan convidats a assistir tots els membres de DC.

 

El dia 31 de març serà el torn dels representants de les esglésies i entitats membre del CEC. L’assemblea està convocada a l’Església Evangèlica del carrer Rector Triadó, 30 de Barcelona a les 11 del matí.

 

Entre els temes a tractar, destaquen la presentació de les properes activitats del CEC per l’any 2007 i 2008 i una informació sobre el VII Congreso Evangélico; una trobada que aplegarà a germans i germanes vingudes d’arreu. Sens dubte, una oportunitat de benedicció i creixement per a les esglésies evangèliques de tot l’estat.

 

Ja han estat enviades per correu les convocatòries, així com l’informe de gestió i l’acta de l’assemblea anterior.

 

CEC – 09/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats