CLASSES DE RELIGIÓ EVANGÈLICA

 

En poques dates s’obrirà el termini per a sol·licitar l’ensenyament de religió evangèlica a les escoles i centres d’ensenyament públics de tot Catalunya.

 

Des de fa uns anys, tots els pares i mares poden demanar que els seus fills rebin aquest tipus d’ensenyament i, d’aquesta manera, accedir a un dret reconegut pels Acords de Cooperació signats entre l’Estat i la FEREDE i, a Catalunya, recollit en el Conveni Marc signat entre la Generalitat i el CEC.

 

Aquesta és una possibilitat oberta a tots els alumnes catalans d’infantil, primària, secundària i batxillerat. Per tant, en un exercici de llibertat i normalització, volem animar a tots i a totes a fer valer els seus drets i presentar aquesta sol·licitud.

 

CEC – 09/03/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats