PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL PROTESTANTISME EN 100 PARAULES”

ACTE DE PRESENTACIÓ D’ “EL PROTESTANTISME EN 100 PARAULES”

El Departament de Cultura del CEC està organitzant l’acte de presentació d’”El protestantisme en 100 paraules”, l’edició catalana del llibre que, amb el mateix títol, va editar l’any 2005 el Consejo Evangélico de Madrid (CEM).

Comptarem amb la presència del Dr. Antoni Matabosch, director de l’ISCREB ipresident de la Fundació Joan Maragall, autor del pròleg a l’edició catalana. A més, també hi participarà el Secretari General del CEC, Guillem Correa, i Ruth Giordano, membre de l’equip d’autors.

La presentació tindrà lloc el proper 19 de març a les 19.30 hores.
Per assistir-hi serà necessària la presentació de la invitació, que es pot demanar trucant a les oficines del CEC (93.424.10.20).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats