RESUM DE L’ANY DEL GRUP NUEVA VIDA

   

El Grupo Nueva Vida ha presentat l’informe de les activitats realitzades durant l’any 2006. Aquesta informació inclou dades de cadascun dels ministeris que de manera regular realitzen al barri del raval de Barcelona.

 

Destaquem la distribució d’aliments i roba realitzada. S’han servit més de 4000 sopars freds i prop de 3700 sopars calents, la qual cosa dóna un total de 8100 persones ateses. A més, s’han organitzat sopars especials oberts al barri coincidint amb les dates del Nadal.

 

Per a realitzar aquesta tasca ha estat necessària la reforma de la cuina existent que presentava algunes deficiència que calia resoldre. Això ha suposat un esforç econòmic extraordinari que s’està resolent gràcies a les aportacions de germans i d’esglésies compromeses.

 

També s’ha continuat amb la tasca de distribució de roba al local del carrer Joaquim Costa. La demanda va en augment i, per aquest motiu, ha estat necessari perfeccionar el sistema de distribució per a fer-lo més efectiu.

 

El resum de l’any, però, ha d’incloure un element fonamental: la participació desinteressada dels voluntaris que atenen aquest i altres ministeris. Des del Grupo Nueva Vida es vol agrair la participació i ajuda rebuda de les diferents esglésies i particulars, i fer una crida a tots aquells interessats a col·laborar en aquest ministeri.

 

CEC – 23/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats