PROPERA ASSEMBLEA DEL CEC

 

D’acord amb el calendari previst per l’any 2007, el proper 31 de març a les 11 del matí està convocada una nova assemblea del CEC. L’assemblea se celebrarà a l’Església Evangèlica del carrer Rector Triadó, 30 de Barcelona.

 

A aquesta assemblea estan convidats a participar els delegats de les esglésies i entitats membre del CEC que rebran en properes dates la convocatòria, l’informe de gestió i l’acta de l’assemblea anterior.

 

Entre els temes a tractar, destaquen la presentació de les properes activitats del CEC per l’any 2007 i 2008, dissenyades com a punt de trobada i reflexió per a la comunitat protestant a Catalunya i a les que s’espera la participació del màxim nombre de persones. També es farà una presentació del VII Congreso Evangélico; una trobada que aplegarà a germans i germanes vingudes d’arreu. Sens dubte, una oportunitat de benedicció i creixement per a les esglésies evangèliques de tot l’estat.

 

CEC – 23/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats