PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL PROTESTANTISME EN 100 PARAULES”

 

Fa unes setmanes informàvem de l’edició d’ ‘El Protestantisme en 100 paraules’; una traducció del llibre que, amb el mateix títol, que va editar l’any 2005 el Consejo Evangélico de Madrid (CEM).

 

El Departament de Cultura del CEC està organitzant l’acte de presentació d’aquest llibre, que comptarà amb la presència del Dr. Antoni Matabosch, director de l’ISCREB i president de la Fundació Joan Maragall, autor del pròleg a l’edició catalana. També hi participarà el Secretari General del CEC, Guillem Correa, i Ruth Giordano, membre de l’equip d’autors.

 

La presentació tindrà lloc el proper 19 de març a les 19.30 hores. Per assistir-hi serà necessària la presentació de la invitació, que es pot sol·licitar trucant a les oficines del CEC (93.424.10.20).

 

Mitjançant la definició de 100 conceptes –d’aquí el seu títol-, el llibre fa un ampli repàs a la actualitat i història protestant. Mostra el protestantisme com una realitat plural que va des de les esglésies sorgides a l’inici de la Reforma fins els moviments pentecostals i carismàtics més recents, passant pels moviments derivats de la Reforma radical i la tradició anglicana.

 

A fi de reflectir la diversitat que caracteritza les esglésies protestants, s’ha demanat la participació de diversos autors, tots ells especialistes en cadascuna de les matèries analitzades, procedents de diferents escoles i tradicions.

 

CEC – 23/02/07 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats