JOSÉ CARDONA VA MORIR A MADRID

José Cardona

José Cardona

 El qui va ser Secretari Executiu de la Comisión de Defensa Evangélica i de la seva successora, FEREDE, va morir el passat dimecres al matí al centre mèdic on estava ingressat des de feia unes setmanes.

 

Amb 87 anys d’edat, els darrers mesos havien estat marcats pel procés derivat de la seva diabetis i altres complicacions posteriors.

 

Sens dubte, José Cardona ha estat un dels líders més estimat del protestantisme espanyol. Si bé va desenvolupar diverses responsabilitats a l’Església Evangèlica Baptista de Dènia i a la UEBE, la seva lluita per la llibertat religiosa a Espanya va atorgar-li el reconeixement i respecte del poble evangèlic.

 

El dimecres a les 9 del vespre es va tenir la cerimònia de comiat al tanatori ‘La Paz’ de Madrid i el dijous al matí va ser traslladat a la seva ciutat natal, Dènia, on va ser enterrat.

 

D’altra banda, està previst la celebració d’un culte In Memoriam el proper 16 de març a la Primera Iglesia Evangélica Bautista de Madrid (General Lacy, 18 – Madrid) a les 19 hores.

 

CEC – 23/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats