FEREDE A LA PRESA DE POSSESSIÓ DEL NOU MINISTRE DE JUSTÍCIA

   

Mariano Fernández Bermejo va prendre possessió com a nou Ministre de Justícia, en substitució de l’anterior titular, Juan Fernando López Aguilar.

 

A l’acte hi van estar presents, entre altres, el Vicepresident del Govern i Ministre d’Economia, el titular de Defensa, el Fiscal General de l’Estat i el portaveu del CGPJ.

 

Entre els convidats també hi figurava Mariano Blázquez, qui va assistir en representació de la FEREDE. Cal recordar que al Ministeri de Justícia li correspon regular les relacions amb les diferents confessions religioses i, per tant, el desenvolupament dels acords entre el Govern espanyol i les esglésies evangèliques, representades per la FEREDE.

 

Per aquest motiu, l’assistència a aquest acte va ser una bona oportunitat per a agrair a l’ex-ministre López Aguilar la seva sensibilitat i interès cap als protestants al llarg de la seva gestió i fer palesa la voluntat de la FEREDE de continuar treballant en el desenvolupament dels acords signats l’any 1990 i publicats al BOE dos anys més tard.

 

CEC – 23/02/07
Foto: Manuel García Lafuente

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats