EN MARXA LA COMISSIÓ DE RÀDIO

   

Dins del projecte presentat per l’any 2007 està previst la posada en marxa i dinamització de la Comissió de Ràdio que coordina i dirigeix el pastor Julio Pérez, membre del Plenari del CEC.

 

En aquest sentit, en el primer semestre de l’any està prevista una activitat especial; un seminari adreçat a totes aquelles persones interessades en el treball en l’àmbit de la comunicació.

 

Entre altres continguts, en el seminari es treballaran alguns recursos radiofònics, es plantejarà la millor manera d’afavorir la relació dels professionals en l’àmbit secular i s’estudiarà la situació actual de les esglésies en relació a l’àmbit radiofònic.

 

Algunes de les nostres esglésies tenen setmanalment o mensual programes de ràdio. Per aquest motiu, la Comissió de Ràdio està especialment interessada a facilitar els recursos necessaris per a realitzar una tasca evangelística i de difusió coordinada i de qualitat.

 

Aquesta primera trobada servirà, a més, per a donar a conèixer les possibilitats que els mitjans de comunicació –en concret la ràdio- ofereixen per a l’evangelització.

 

CEC – 23/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats