ASSEMBLEA DE DIACONIA CATALANA

 

Diaconia Catalana ha convocat una assemblea pel proper 10 de març a les 11 del matí a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona).

 

 

En aquesta assemblea es presentarà el nou organigrama de l’Àrea Social del Consell Evangèlic de Catalunya i de Diaconia Catalana. A més, es parlarà dels reptes de present i futur que ha d’afrontar l’organisme.

 

A aquesta assemblea estan convocats tots els delegats de les entitats membre de Diaconia Catalana. És important l’assistència del màxim nombre de delegats ja que un dels temes de l’ordre del dia és l’elecció del nou Equip Gestor i el recull d’idees, precs i propostes.

 

La trobada finalitzarà amb un temps de germanor.

 

CEC – 23/02/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats