COMIAT DE JOSÉ CARDONA

HA MORT AQUEST MATÍ A MADRID 

El qui va ser Secretari Executiu de la Comisión de Defensa Evangélica i de la seva succesora, FEREDE, ha mort aquest matí al centre mèdic on estava ingressat des de feia unes setmanes. Amb 87 anys d’edat, els darrers mesos havien estat marcats pel procès derivat de la seva diabetes i altres complicacions posteriors.

José Cardona Gregori ha estat, sens dubte, un dels líders més estimat del protestantisme espanyol. Si bé va desenvolupar diverses responsabilitats a l’església baptista de Dènia i a la UEBE, la seva lluita per la llibertat religiosa a Espanya va atorgar-li el reconeixement del poble evangèlic.

Aquest vespre a les 9 es farà la cerimònia de comiat al tanatori ‘La Paz‘ de Madrid i demà serà traslladat a la seva ciutat natal, Dènia. També està previst un culte in memoriam el proper 16 de març a la Primera Iglesia
Evangélica Bautista de Madrid
(General Lacy, 18 – Madrid) a les 19 hores.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats